Base
Περιγραφή

Τα πυροτεχνήματα είναι το πάθος μας!

Εδώ και 40 χρόνια οργανώνουμε και υλοποιούμε με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία τις πιο εντυπωσιακές επιδείξεις εναέριων πυροτεχνημάτων και πυροτεχνημάτων σκηνής στην Κύπρο. Και είμαστε περήφανοι για αυτό! Περισσότερα από 300 ζευγάρια το χρόνο μας εμπιστεύονται για να κάνουμε μαγικό και αξέχαστο τον γάμο τους. Η χαρά και ο ενθουσιασμός τους για το αποτέλεσμα είναι για μας η καλύτερη ανταμοιβή!

Μας έχουν εμπιστευθεί οι μεγαλύτεροι οργανισμοί στην Κύπρο για να κάνουμε τις εκδηλώσεις τους εντυπωσιακές. Η εμπιστοσύνη αυτή μας τιμά και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε! Είμαστε η μόνη εταιρεία που μπορούμε να αναλάβουμε πυροδοτήσεις πυροτεχνημάτων μεγάλης εμβέλειας στις οποίες απαιτείται η κατάλληλη εμπειρία και εξοπλισμός. Οι εκδηλώσεις για το ΠΑΦΟΣ 2017 αποτελούν πρόσφατο παράδειγμα για αυτό.

Είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των σκηνικών πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ Le Maitre από το Ηνωμένο Βασίλειο και η μοναδική εταιρεία που εισάγει εξειδικευμένα εναέρια πυροτεχνήματα / ειδικά εφέ από Ευρωπαίους κατασκευαστές όπως Parente και Ricasa

Όλα τα πυροτεχνήματα που εισάγουμε έχουν πιστοποίηση ασφάλειας CE.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας. Ως αδειούχοι πυροτεχνουργοί στην Κύπρο λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα και απαιτούμενα μέτρα για διασφάλιση της ασφαλής παροχής υπηρεσιών πυροτεχνημάτων. Σχεδόν όλες μας οι ρίψεις διενεργούνται με ηλεκτρονικά συστήματα (FIRE ONE). Οι χώροι ρίψης πυροτεχνημάτων στην Κύπρο επιθεωρούνται και στη διενέργεια των πυροδοτήσεων λαμβάνονται υπόψη οι αποστάσεις ασφαλείας από θεατές και ευαίσθητες εγκαταστάσεις. Όλα τα προϊόντα μας, φέρουν τη σήμανση CE και ικανοποιούν τους αυστηρότερους προσδιορισμούς ασφάλειας.

 

Θέλετε έναν μαγικό και αξέχαστο γάμο; Δείτε εδώ τα προϊόντα της Pyrgos Fireworks για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Είμαστε οι ειδικοί στα ειδικά εφέ και επίγεια πυροτεχνήματα/ σιντριβάνια στην Κύπρο! Όποια και αν είναι η ιδέα σας έχουμε την κατάλληλη εμπειρία εξοπλισμό και δημιουργικότητα για να την πραγματοποιήσουμε στο γάμο σας. Έξοδος από την εκκλησία, είσοδος στο χώρο χαιρέτησης, κόψιμο της τούρτας, πρώτος χορός. Διαθέτουμε τα κατάλληλα πυροτεχνήματα που κάνουν εντυπωσιακές τις πιο πάνω στιγμές.

(6 μέτρα-25 δευτερόλεπτα, 3 μέτρα-10 δευτερόλεπτα, 4 μέτρα-60 δευτερόλεπτα)

 

ΣΙΝΤΡΙΒAΝΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΑΚΑΠΝΑ-ΑΟΣΜΑ)

Ειδικά διαλεγμένα για να μπορέσετε να απολαύσετε την μαγεία των πυροτεχνημάτων και σε κλειστούς χώρους στους οποίους η μυρωδιά και ο καπνός πρέπει να περιοριστεί έως και εκμηδενιστεί. Δυνατότητα επιλογής χρώματος.

(2 μέτρα-20 δευτερόλεπτα, 3 μέτρα-30 δευτερόλεπτα)

 

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ

Πανέμορφο εφέ που εκτοξεύει στα ύψη τον ρομαντισμό. Από τα εντυπωσιακότερα οπτικά εφέ ειδικά όταν ο χώρος της γαμήλιας δεξίωσης προσφέρεται για χρησιμοποίηση τους.

(6 μέτρα-20 δευτερόλεπτα, 2 μέτρα-60 δευτερόλεπτα)

 

ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

Για εξαιρετικές και δυναμικότατες εισόδους στο χώρο δεξίωσης. Συνήθως χρησιμοποιούνται και σε συνδυασμό με πυροτεχνήματα σιντριβάνια Le Maitre που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Η μαγεία θα κρατήσει περισσότερο!

(16 μέτρα-2 δευτερόλεπτα)

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΟΝΦΕΤΙ/ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΛΑ

Το φαντασμαγορικό αυτό εφέ έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στην Κύπρο σε πολλά events και γάμους. Ιδιαίτερα κατάλληλο κατά την είσοδο του ζευγαριού στην πίστα για το κόψιμο της γαμήλιας τούρτας και το καθιερωμένο άνοιγμα της σαμπάνιας. Διάρκεια εφέ 20 με 40 δευτερόλεπτα με κάθε γέμισμα.

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΑΠΝΟΥ/ DRY ICE

Το εφέ δημιουργεί ένα χαμηλό σύννεφο καπνού και προσδίδει ιδιαίτερο ρομαντισμό ειδικά εάν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με πυροτεχνήματα σιντριβάνια και ειδικό φωτισμό. Εξαιρετικά δημοφιλές στην Κύπρο κατά τον πρώτο χορό του ζευγαριού.

 

ΕΚΡΗΓΝΥΟΜΕΝΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ

Ενθουσιώδης εφέ που αποτελείται από μπαλόνια ηλίου. Μπορούν να «πυροδοτηθούν» είτε από μόνα τους είτε με την χρησιμοποίηση πυροτεχνημάτων σιντριβανιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή του γάμου αλλά ειδικότερα κατά την είσοδο του ζευγαριού.

 

ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ/ ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κάντε τα αρχικά σας να λάμπουν φαντασμαγορικά!. Διάρκεια εφέ 1 λεπτό. Δυνατότητα επιλογής χρώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ανοικτό χώρο.

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

Πυροτεχνήματα σκηνής όπως ακριβώς τα θέλετε, όση ώρα τα θέλετε! Το απόλυτο μέσο εντυπωσιασμού σε εσωτερικούς ή και εξωτερικούς χώρους! Ρυθμιζόμενο ύψος, απεριόριστη και επαναλαμβανόμενη διάρκεια, απόλυτη ασφάλεια….κάντε το γάμο σας παραμυθένιο!

(ρυθμισμένο ύψος, απεριόριστη διάρκεια)

 

ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ 

Για στιγμές που κόβουν την ανάσα!

Οι ιδέες μας περνούν από τα όρια της φαντασίας στον νυχτερινό ουρανό σε ένα show που θα αφήσει όλους όσους το ζήσουν, μαγεμένους, κατάπληκτους! Το event σας θα συζητιέται σίγουρα για καιρό. Με φαντασία και δημιουργικότητα διενεργούμε τις πιο εντυπωσιακές ρίψεις εναέριων πυροτεχνημάτων στην Κύπρο και κάνουμε τα event σας ανεπανάληπτα! Είμαστε η μόνη εταιρεία που εμπλουτίζουμε την γκάμα εναέριων πυροτεχνημάτων μας με προϊόντα/ ειδικά εφέ από Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο αλλά επίσης και με τεράστια ποικιλία προϊόντων (σχήματα, χρωματισμοί, κ.τ.λ.) ούτως ώστε να διασφαλίζουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Επίσης, λόγω μεγέθους, είμαστε η μόνη εταιρεία που έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό για διενέργεια πολλαπλών επιδείξεων με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά σε όλη την Κύπρο. Στόχος μας ήταν και παραμένει όχι μόνο η απλή ικανοποίηση του πελάτη μας αλλά ο απόλυτος εκστασιασμός! Ειδικευόσαστε στη διενέργεια μικρής αλλά και μεγάλης εμβέλειας επιδείξεων πυροτεχνημάτων αλλά επίσης και στη διενέργεια συγχρονισμένων ρίψεων πυροτεχνημάτων με μουσική.

Κατηγορίες προϊόντων

MJD PYRGOS FIREWORKS

 

Limassol Office:

10 Cosma Aitolou #103, 4004, Mesa Geitonia, Cyprus

Tel.: +357 99669548, Fax: +357 25721217

Contact Person: Nicos Pyrgou

 

Larnaca Office:

4A Alamanas, 6030, Larnaca, Cyprus

Tel.: +357 24657410, 99665435, Fax: +357 24657410

Contact Person: Marios Pyrgou

 

Nicosia

+357 99578061 – Dimitris Pyrgou

 

Email: nicos@pyrgosfireworks.com

Facebook Page: Pyrgos fireworks

Instagram Page: pyrgosfireworks

YouTube Page: MJD Pyrgos fireworks

Website: http://www.pyrgosfireworks.com

Website

http://www.pyrgosfireworks.com

Name:

Pyrgos Fireworks