Προσεγμένη εμφάνιση

Aν νομίζετε ότι μόνο η νύμφη οφείλει να είναι εντυπωσιακή την ημέρα του γάμου της, λανθάνεστε. Μπορεί η νύφη να κλέβει την παράσταση, αλλά και ο γαμπρός οφείλει να έχει μια άψογη και στιλάτη εμφάνιση. 
Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία της μόδας έχει να προτείνει πολλές προτάσεις τους μελλοντικούς γαμπρούς.

Έτσι εκτός από το κλασικό μαύρο κοστούμι, μπορείτε να επιλέξετε αυτό ου σας ταιριάζει ανάμεσα σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων. Γαμπριάτικα σε μπεζ, μπλε, γκρι, καφέ αποχρώσεις αποτελούν εναλλακτικές λύσεις για εσάς που θέλετε να αποφύγετε το μαύρο. Αν κάποιοι από εσάς θέλετε να κάνετε μια μοντέρνα εμφάνιση ένα κοστούμι με κάποια διακριτικά σχέδια όπως ρίγες, σχεδόν αδιόρατα καρό και πρενς ντε γκαλ είναι η ιδανική επιλογή.

Αφού επιλέξετε σειρά έχει το πουκάμισο και η γραβάτα. Οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι πολλές τόσο σε χρώματα όσο και σε σχέδια. Γραβάτες μονόχρωμες, με ή χωρίς σχέδια, πουκάμισα με μικρούς ή μεγάλους γιακάδες, μανσέτες με ή χωρίς μανικετόκουμπα είναι μερικές από τις επιλογές σας. Προσοχή όμως. Τόσο το πουκάμισο, όσο και η γραβάτα να συνδυάζονται αρμονικά με το κοστούμι.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί και στα μανικετόκουμπα. Ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο και την οικονομική σας δυνατότητα, μπορείτε να επιλέξετε τα μανικετόκουμπα που σας ταιριάζουν ανάμεσα σε μια ποικιλία υλικών όπως πλατίνα, χρυσός, ελεφαντόδοντο, διαμάντια κ.ά. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι το μέταλλο από το οποίο θα είναι φτιαγμένα τα μανικετόκουμπα να ταιριάζει με το μέταλλο του ρολογιού που θα φοράτε.

Επίσης ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί και στα παπούτσια. Δώστε σημασία στο χρώμα και την ποιότητα. Χαμηλό παπούτσι ή μποτάκι, με κορδόνια ή αγκράφες,  η επιλογή είναι καθαρά δική σας. Φροντίστε όμως να συνδυάζονται άψογα με τα ρούχα σας. Μη ξεχνάτε ότι το ζητούμενο είναι ένα προσεγμένοι και καλαίσθητο σύνολο.

0 Comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2016 provagamou.com powered by ogamos.com Tel.: +357 70007747, Email: info@ogamos.com

 

 

Καλώς ήρθατε στο
Provagamou.com

Για ζευγάρια / For couples   Για συνεργάτες / For customers
Are you a vendor?

Login to your account

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account