Το ζαχαροπλαστείο Milrose, στην Πάφο, που εξειδικεύετε στις Τούρτες και Κεραστικά Γάμου

Αφοσίωση στην τελειότητα! Εδώ και χρόνια προσφέρει ποιότητα και τελειότητα, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ο λόγος για το ζαχαροπλαστείο Milrose, που εξειδικεύετε στις Τούρτες & Κεραστικά Γάμου, έχει ταυτιστεί με την ποιότητα στην ζαχαροπλαστική από το 1996 και έχει καθιερωθεί πια ως ένα από τα πιο ξεχωριστά ζαχαροπλαστεία.

Εξάλλου το ζαχαροπλαστείο Milrose, δεν είναι τυχαίο, μιας και τα βασικά χαρακτηριστικά που το διακρίνουν είναι η υψηλή ποιότητα υλικών, η αφοσίωση στην τελειότητα και η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Αξίζει να σημειωθεί πως η ποικιλία των προϊόντων του, αρχίζοντας από τάρτες, εκλεράκια, μέχρι προφιτερόλ και τούρτες για κάθε ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας, καλύπτει όλα τα γούστα και στυλ. Ένα από τα πιο σημαντικά «αξεσουάρ» στον γάμο σας είναι η τούρτα και το κεραστικό φυσικά. Αντιπροσωπεύει την ιδιαίτερη μέρα σας και συνεπώς εσάς.

Είναι από τα αντικείμενα που θα συζητηθούν και θα… φαγωθούν. Παραδοσιακές συνταγές αλλά και νέες, σε ευφάνταστα σχήματα, χρώματα και γεύσεις σίγουρα θα προκαλέσουν τις θετικές εντυπώσεις των καλεσμένων σας  Δοκιμάστε τα νέα μας κεραστικα γάμου που ετοιμάσαμε ειδικά για σας για την ημέρα του γάμου σας!

Δείτε το ανανεωμένο φωτογραφικό υλικό με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά.  Κάντε κλικ και συνδεθείτε μαζί μας.

Provagamou.com
MILROSE PATISSERIE 

Εκθέσεις Γάμου “Πρόβα Γάμου” 2020

Όσο αφορά για τις εκθέσεις γάμου “Πρόβα Γάμου” 2020 για το που και πότε θα γίνουν θα σας ενημερώνουμε από εδώ…

Εκθέσεις Γάμου “Πρόβα Γάμου” 2020

Όσο αφορά για τις εκθέσεις γάμου “Πρόβα Γάμου” 2020 για το που και πότε θα γίνουν θα σας ενημερώνουμε από εδώ…
Click Here

Related Articles

Γαμήλιο άλμπουμ

Greek. Οι φωτογραφίες είναι απαραίτητες για ένα γάμο, αφού όταν τις τοποθετήσετε στο γαμήλιο άλμπουμ θα σχηματίσετε κομμάτι κομμάτι την ημέρα του γάμου σας. Βλέποντας…

Responses