Ανακαλύψτε το στιλ που σας ταιριάζει

Ανακαλύψτε το στιλ που σας ταιριάζει

Ανακαλύψτε το στιλ που σας ταιριάζει!  Μέσα στη δίνη των εξελίξεων κάντε ένα ταξίδι στο χρόνο και ανακαλύψτε το στιλ σας, επιλέγοντας το βραδινό φόρεμα σας, αφού οι ισορροπίες είναι λεπτές.

Αν θέλετε όμως να είστε όμορφες προτιμήστε βραδινό φόρεμα θηλυκό με λεπτεπίλεπτες δαντέλες και βραδινές δημιουργίες με λεπτό γούστο. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία στη μόδα που μας αρέσουν και άλλα πάλι που δε μας συγκινούν.

Ωστόσο, αυτά που μας αρέσουν δε σημαίνει ότι απαραίτητα μας ταιριάζουν. Γι’ αυτό δε θα πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα να επιλέγουμε ρούχα, επειδή, όταν τα βλέπουμε πάνω σε κάποιο καλλίγραμμο μοντέλο μας εντυπωσιάζουν.

Είναι αλήθεια ότι η βιομηχανία της μόδας έχει ως αποκλειστικά πρότυπα της ψηλές και αδύνατες γυναίκες με τέλειες αναλογίες. Γι’ αυτό και αρκετά από τα ρούχα που κυκλοφορούν σε κάθε σαιζόν δεν δείχνουν ιδανικά σε μετρίου ή μικρού αναστήματος γυναίκες με ατέλειες στο σώμα και πληθωρική σιλουέτα – δηλαδή στη μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών του πλανήτη … Ανακαλύψτε το στιλ που σας ταιριάζει!!!

Εκθέσεις Γάμου “Πρόβα Γάμου” 2021

Όσο αφορά για τις εκθέσεις γάμου “Πρόβα Γάμου” 2021 για το που και πότε θα γίνουν θα σας ενημερώνουμε από εδώ…

Εκθέσεις Γάμου “Πρόβα Γάμου” 2020

Όσο αφορά για τις εκθέσεις γάμου “Πρόβα Γάμου” 2020 για το που και πότε θα γίνουν θα σας ενημερώνουμε από εδώ…
Click Here

Related Articles

Το ζαχαροπλαστείο Milrose, στην Πάφο, που εξειδικεύετε στις Τούρτες και Κεραστικά Γάμου

Αφοσίωση στην τελειότητα! Εδώ και χρόνια προσφέρει ποιότητα και τελειότητα, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ο λόγος για το ζαχαροπλαστείο Milrose, που εξειδικεύετε στις…

Responses